Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان روزهای پیش رو دو حرم در کربلا و یک مزار آسمانی در مدینه جایگاه  تنزیل فرشتگان عالم قدس اند و غبار این حرم‌ها توتیای چشم‌ ملک و چه مفاخره‌ای عظیم در میانشان برای این اقبال بلند.

آری سوم،چهارم و پنجم شعبان سالگرد میلادباسعادت دردانه عالم هستی، سومین امام شیعیان حضرت امام حسین (ع)،حضرت ابالفضل  عباس (ع) ابرمرد عرصه ولایت مداری و فتوت و حضرت علی بن حسین (ع) فخر الساجدین است همانکه به یمن قدومش بشریت آموزگاری یافت تا از چشمه عشق به خداوند سبحان سیراب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به راستی که دل‌های دوستداران چهارده معصوم(ع)دربرابروسعت صد افلاک بهایی ندارند.

حسین ای سلاله پاکان، دیده ی بشریت روشن که در طلوع ماه شعبان ، خورشید جمالت را می نگرند؛ای ابر شعله ورهستی ،میلادت بارش رحمتی است بر کویر خشکیده دل های ما.

خانه علی و زهرا، غرق در شادمانی است . خدا، لبخند می‏زند و مرد تنهای نخلستان‏ها، به نسل سبز این کودک می‏اندیشد. به نور ممتدی که سینه به سینه، تا قیامت خواهد رفت؛ عاشورا متولد شد اتفاق کمی نیست... بگذار تمام کائنات بدانند آغاز تو را!

بگذار از امروز، همه شمشیرها، خود را مهیا کنند! بگذار لب‏ها برای تشنگی، آبدیده شوند و ایمان، کوه صبرش را به شانه‏های تو تکیه دهد! تاریخ، در راه است.

روزی که عطر تو در ایوان ملائک پیچید، ملائک، تبریک‏گوی پروردگار تو بودند، تا ذرات جهان، به سجود درآمدند و تو را ذکر گفتند؛ "یاحسین"

السلام علیک یا سفینه النجاه

سلام بر تو که گلویت، بوسه‏گاه پیامبر بود. ای خلاصه فاطمه و علی! بر ما بتاب که در تیرگی خاک، بی‏آفتاب یاد تو، پامال عبور روزهاییم.

یا حسین! بلندی مقام تو فراتر از پندار ماست.

ای مظهرآزادگی و شجاعت!تا پای جان ازحق وحقیقت دفاع کردی وهیچ‌گاه تسلیم نشدی.

هیچ سجاده‏ای باز نشده که نام تو را رمز عبور خود نکرد،خاک تو، آبروی سجده ماست و آب، با تولد تو، در فرهنگ لغات دلمان، هم‏خانواده حسین شد.

تکرار تو بر نوارهای سبز دیوارهای مسجد، یادمان داد که تو بیش از یک نفر بودی. تو را باید آن‏قدر نوشت، تا محراب و نقش اسلیمی طاق‏نماهای زمین، به ناتمامی تو اقرار کنند.

"یا حسین"

آن‏که تو را زیارت کند، هزار هزار درجه نزد خداوند به او عطا کنند؛ چراکه باران مهر تو، پوسته سخت دانه دل را می‏شکافد.

نامگذاری میلاد سراسر نور سرور آزادگان جهان، بزرگ پاسدار اسلام ناب محمدی (ص) اباعبداله الحسین (ع) بنام روز پاسدار حله زیبایی است بر قامت پاسداران عاشق و دلداده ذریه رسول اله (ص) و چه نامگذاری زیبا و توصیفی ماندگار،چرا که اباعبداله الحسین (ع) با نثار جان خود و به اسارت رفتن خاندان خود، اسلام ناب را احیا کرد و پاسداران انقلاب اسلامی نیز به شهادت تاریخ زرین انقلاب با در طبق اخلاص گذاشتن تمام هستی خود از ولایت و اندیشه ولایتمداری پاسداری کردندسپاه ذوالفقار ولی امر زمان است که هرگز کند نمی شود و همواره در تبیین محض ولایت بوده است. گرامی باد روز پاسدار.

سالگرد ولادت با سعادت فرخنده مهترجوانان بهشت،آموزگار شهادت، سومین پرچم دار قله امامت و ولایت حضرت ابا‌عبداله الحسین(ع) یادآور حماسه‌آفرینی پاسداران اسلام و اعیاد شعبانیه بر دوستداران اهل بیت تبریک و تهنیت.

یا حسین! فرمودی: بدرستی که شیعیان ما قلبشان از هر ناخالصی،حیله و تزویر پاک است؛عیدی ما را قلبی  خالص و مالامال از عشق خودت قرار بده.

نگارنده:سیده پروین امامی

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق

امروز بیستم ماه شوال(۲۰ اردیبهشت) مصادف است با سالروز تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع) از مدینه به عراق. ما به همین مناسبت به سراغ دکتر مرتضی انفرادی، پژوهشگر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی رفتیم و در مجالی کوتاه درباره این هجرت با وی گفت‌وگو کردیم که اینک پیش روی شماست.

جناب آقای دکتر انفرادی، ما در تاریخ اسلام برای پیامبر اکرم(ص) هم با این موضوع روبه رو هستیم، درست است؟

بله همانطور که اشاره کردید، این مسئله حتی برای پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) نیز صورت گرفت و ایشان با توجه به مقتضیات زمان، از مکه هجرت و به شهر یثرب که بعداً به مدینه النبی (ص) شهرت یافت، مهاجرت فرمودند.

لطفا درباره معنای این هجرت هم توضیح دهید و بفرمایید در زندگی اهل بیت(ع) از چه زمانی آغاز شد؟

هجرت اجباری و سفر از روی اکراه در زبان عربی با عبارت "اِشخاص" بیان می‌شود و در زندگی اهل بیت(ع) به‌جز دوران اسارت ایشان در واقعه کربلا، به طور مشخص از امام کاظم(ع) شروع شد، به عبارتی زمانی که امام رضا(ع) در عنفوان جوانی و در سن 31 سالگی به سر می‌بردند شاهد دستگیری و تبعید پدر ارجمند و بزرگوارشان از مدینه به عراق بودند.

بیستمین روز از ماه شوال بنابر نقل بسیاری از اخبار تاریخی مصادف است با سالروز این واقعه که در سال 179 هجری قمری روی داده است. در واقع این هجرت و سفر اجباری از امام کاظم(ع) آغاز شد و برای فرزندان ایشان ادامه یافت. در این باره بفرمایید.

بله، الزام به ترک وطن و سفر اجباری برای خاندان پیامبر از امام کاظم(ع) آغاز و این موضوع برای فرزند برومندشان امام رضا(ع) و نیز ابناء الرضا شامل امام جواد(ع)، امام هادی(ع)، امام عسکری(ع) ادامه یافت به همین دلیل است که مشاهد مشرفه و حرم‌های مطهر این بزرگواران از مدینه‌النبی فاصله زیادی دارد.

جناب انفرادی بفرمائید مطالعه منابع تاریخی درباره دستگیری و تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع)، ما را با چه عللی مواجه می‌کند؟

در خصوص دستگیری و تبعید امام کاظم(ع)علت‌های متعددی بیان شده است، نخست اینکه ایشان فرزند امام صادق(ع) بودند که آن حضرت توانستند با برگزاری کرسی‌های علمی، هویت ناب اسلامی را در تمام جهان اسلام گسترش دهند و این موضوع برای دستگاه حاکمیت ناخوشایند بود. 
همچنین امام کاظم(ع) با پایه‌گذاری شبکه وکالت و ارسال نمایندگان باعث شده بود که سردمداران حکومت در تنگنای سیاسی و اجتماعی قرار بگیرند. علت دیگر این است که حسادت به جایگاه رفیع و مقام والای امام، از سوی برخی از نزدیکان و خاندان به طور خاص برادرزاده امام کاظم(ع) به نام محمد بن اسماعیل، سبب شد که آنها نزد خلیفه از امام بدگویی کنند و سبب برانگیختگی کینه خلیفه شوند. از این رو خلیفه عباسی، امام کاظم(ع) را از مدینه به عراق و به شهر بصره تبعید و به مدت یکسال در آنجا زندانی کرد و سپس ایشان را از بصره به بغداد منتقل و در همان شهر به شهادت رساند که حرم مطهر ایشان امروز در کاظمین مطاف بسیاری ازعاشقان خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • عمره گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • عمره‌گزاران ایرانی احرام پوشیدند
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است