Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی که کالاهای خود را از طریق شرکت‌های پخش عرضه می‌نمایند هزینه‌های ناشی از تنزیل اوراق بهادار اسلامی که مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار آنها قرارگرفته است به‌ عنوان هزینه قابل‌ قبول مالیاتی محسوب می‌شود.

چندی پیش سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، طی نامه ای به رئیس جمهور خواستار اضافه شدن تبصره ای به ارائه اوراق خزانه اسلامی برای رفع مشکل شرکت های دارویی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه پس از ارجاع به ریاست جمهوری مورد پیگیری معاون اول رئیس جمهور قرار گرفت و ضمن موافقت ایشان، طی ابلاغیه ای توسط محمد عبده زاده مدیر کل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، به سندیکای صاحبان صنایع دارویی و اتحادیه واردکنندگان اعلام شد.

وزیر بهداشت، در نامه به رئیس جمهور با مضمون مطالبات شرکت ها و پیمانکاران نوشته بود: همان‌طور که استحضار دارید دولت محترم جهت پرداخت بخشی از مطالبات شرکت‌ها و پیمانکاران اقدام به ارائه اوراق خزانه اسلامی می‌نماید که قیمت معاملاتی این اوراق در بورس کمتر از قیمت اسمی آن است.

وی در ادامه آورده بود: در گذشته هزینه تنزیل این اوراق به‌ عنوان هزینه قابل‌ قبول مالیاتی تلقی نشده و باعث زیان مضاعف شرکت‌های طرف قرارداد می‌گردیده است. پیرو مصوبه شماره ۹۴۱۴۱/ت ۵۵۴۵۵ ه مورخ ۱۷/۰۷/۱۳۹۷ هیئت محترم وزیران، هزینه مذکور جهت کسانی که اوراق مذکور را مستقیماً از دولت دریافت می‌نمایند به‌عنوان هزینه قابل‌قبول تلقی گردیده است. 

وزیر درباره مشکل شرکت های دارویی با این بخشنامه توضیح داده بود: با توجه به اینکه شرکت‌های تولیدکننده و واردکننده دارو به‌صورت مستقیم با دولت طرف قرارداد نبوده و از طریق شرکت‌های پخش اقدام به فروش دارو به دولت می‌نمایند، این بخشنامه عملا شامل حال شرکت‌های دارویی نمی‌گردد. لذا با توجه به مشکلات اخیر بانکی و هزینه‌های مضاعف شرکت‌های دارویی، خواهشمند است جهت اجتناب از ضرر و زیان بیشتر این شرکت‌ها دستور فرمایید تبصره ذیل به ماده ۱۳ بخشنامه مذکور اضافه گردد تا شرکت‌های دارویی را که به‌صورت غیرمستقیم اقدام به دریافت اوراق بابت رد مطالبات خود کند، نیز شامل گردد.

تبصره مورد اشاره وزیر با این مضمون بود: در مورد شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی که کالاهای خود را از طریق شرکت‌های پخش عرضه می‌نمایند هزینه‌های ناشی از تنزیل اوراق بهادار اسلامی که مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار آن‌ها قرارگرفته است به‌عنوان هزینه قابل‌قبول مالیاتی محسوب می‌شود.

کد خبر 4487563 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: داروسازی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۹۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که بعد از افشای جنایت فجیع نظامیان صهیونیست در حفر گورهای جمعی در بیمارستان‌های نوار غزه از جمله مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس و نیز مجتمع پزشکی شفاء در شهر غزه، عملیات‌ها برای یافتن اجساد صدها شهیدی که در این گورها پنهان شده بودند طی یک هفته گذشته به شکل مداوم ادامه داشت، اداره دفاع مدنی فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که عملیات جستجو و پیدا کردن اجساد شهدا از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر به پایان رسیده است و بعد از یک هفته تلاش‌های مستمر در سایه محدودیت‌ها و کمبود شدید امکانات این عملیات به پایان رسید.

«محمد المغیر» مدیر اداره تدارکات و تجهیزات دفاع مدنی غزه در این زمینه گفت که در مرحله بعدی عملیات جستجوی شهدا از زیر آوار آغاز خواهد شد.

وی در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت که تیم‌های امدادی برای پیدا کردن اجساد شهدا با مشکلات بسیار زیادی مواجهند و امکانات کافی را نداریم و امدادگران با وسایل دستی اقدام به پیدا کردن اجساد شهدا می کنند، در حالی که برای یافتن این اجساد نیاز به تجهیزات سنگین و تخصصی داریم.

از طرف دیگر دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که از مجموع ۳۹۲ جسد کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر تنها ۱۶۵ جسد شناسایی شده است.

این نهاد سازمان ملل تاکید کرد که ۲۲۷ جسد بنا به دلایلی از جمله تغییر آثار بدن آنها، تکه تکه شدن اجساد و یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند. همچنین برخی از اجساد تکه تکه شده در کیسه‌های پلاستیکی در عمق ۳ متری قرار داشتند که همین مسئله شناسایی آنها را تقریبا غیرممکن می‌کند.

در گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد آمده است که باید تحقیقات مستقلی درباره گورهای جمعی و اجساد پنهان شده در آن صورت بگیرد و پزشکی قانونی باید به دقت این مسئله را مورد بررسی قرار دهد، به ویژه اینکه شواهد نشان می‌دهد حدود ۲۰ جسد که در این گورهای دسته جمعی کشف شده‌اند زنده به گور شده بودند.

این نهاد وابسته به سازمان ملل تصریح کرد که تاکنون ۳ گور دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر کشف شده که یکی از آنها جلوی در سردخانه و دیگری در پشت سردخانه و سومی در نزدیک ساختمان بخش دیالیز این بیمارستان قرار داشت.

با گذشت چند روز از کشف گورهای دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه در پی عقب نشینی نظامیان صهیونیست و در حالی که همچنان تلاش‌ها برای کشف سایر اجساد باقی مانده در این گورها ادامه دارد، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه امروز اعلام کرد که نیروهای اشغالگر اجساد شهدای فلسطینی را در بیمارستان ناصر قبل از دفن آنها در گور دسته‌جمعی تکه تکه کرده و در کیسه‌های پلاستیکی ریخته بودند تا تجزیه آنها سریعتر انجام شود و پیدا کردن آنها ممکن نباشد.

از طرف دیگر اداره دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد که با بررسی اجساد موارد زیادی از آثار شکنجه روی آنها دیده شد و شواهد نشان می‌دهد که این شهدای فلسطینی توسط ارتش رژیم اشغالگر به شکل وحشیانه‌ای اعدام میدانی شده‌اند.همچنین متوجه شدیم نیروهای اشغالگر اعضای بدن این شهدا را قبل از دفن آنها در گورهای دسته‌جمعی سرقت کرده‌اند. همچنین موارد زیادی از اعدام میدانی بیماران و تیم‌های پزشکی در مجتمع پزشکی ناصر توسط ارتش اشغالگر وجود دارد.

دفاع مدنی غزه اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد اشغالگران دست کم ۲۰ نفر را در مجتمع پزشکی ناصر زنده به گور کرده‌اند.

کد خبر 847422 منبع: تسنیم برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • آزمایشگاه‌های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در نظام پزشکی دارند
  • آزمایشگاه های طبی کمترین شکایت را در بین حرف پزشکی دارند