Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر ملکیانی‌فرد در نشست نکوداشت هفتادمین سال تأسیس سندیکای شرکت‌های ساختمانی ایران، با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی ما را در نشست اخیر وزیر راه با انبوه‌سازان دعوت نکرد، اظهار داشت: دولت نباید برای سندیکایی که ۷۰ سال سابقه دارد، تصمیم‌گیری کند بلکه باید در یک مسیر شفاف با یکدیگر قدم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری گفت‌وگوهای دولت با بخش خصوصی افزود: ما در برخی از این گفت‌وگوها حضور داشته‌ایم ولی به عنوان بخش خصوصی حرف خودمان را می‌زنیم و دولت هم کار خودش را انجام می‌دهد.

رئیس سندیکای شرکت‌های ساختمانی با بیان اینکه تشکل‌های بخش خصوصی در شرایط فعلی تحریم‌ها می‌توانند کمک بزرگی به دولت و مردم کنند تا بر تحریم‌ها غلبه کنیم، ادامه داد: متأسفانه در برخی مواقع دولت اعتقادی به این موضوع ندارد.

ملکیانی‌فرد درباره جزئیات کارت اعتباری مصالح ساختمانی که قرار است به فعالان صنعت ساخت‌وساز داده شود، گفت: ما در جریان جزئیات این کارت نیستیم اما باید این کارت برای خرید مصالح استاندارد در ساختمان استفاده شود چون اگر مصالح غیراستاندارد خصوصاً آهن‌آلات در ساختمان به کار برود، کل صنعت ساخت‌وساز با شکست روبرو خواهد شد.

وی درباره قیمت تمام شده ساخت‌وساز گفت: در حال حاضر امکان تعیین نرخ قطعی برای هزینه ساخت‌وساز وجود ندارد چون هیچ ثباتی در بازار مصالح ساختمانی نداریم و هر روز ممکن است نرخ مواد اولیه ساخت‌وساز و نهاده‌های ساختمانی تغییر کند.

به گفته رئیس سندیکای شرکت‌های ساختمانی، در زمانی که مسکن مهر ساخته می‌شد، دولت قیمت پایه ساخت را ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر مترمربع تعیین کرد و پیمانکاران را در فضایی قرار دادند که مجبور شدند با این قیمت کار کنند. معلوم است ساختمانی که با متری ۳۰۰ هزار تومان ساخته می‌شود، از چه کیفیتی برخوردار خواهد بود.

ملکیانی‌فرد درباره صدور خدمات فنی و مهندسی گفت: ۸۰ درصد صادرات خدمات فنی و مهندسی از طریق شرکت‌های عضو در سندیکای شرکت‌های ساختمانی انجام می‌شود.

این فعال ساخت و ساز در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر رقابت میان سندیکای شرکت‌های ساختمانی و سایر تشکل‌های صنفی حوزه ساخت و ساز مانند انبوه‌سازان افزود: ما هیچ رقابتی با هیچ یک از تشکل‌های صنفی این بخش نداریم بلکه معتقدیم در شرایط تحریم، همه فعالان ساخت و ساز را باید دور هم جمع کنیم تا از شرایط فعلی عبور کنیم.

به گفته وی، هزینه تمام شده ساخت مسکن در صورت انبوه‌سازی، با کاهش روبرو خواهد بود ولی به طور کل در هر پروژه هزینه ساخت و ساز متفاوت است و به عوامل مختلفی مانند قیمت نهاده‌های ساختمانی، محل اجرای پروژه و کیفیت اجرا بستگی دارد.

در ادامه این نشست ایرج گلابتونچی،دبیر سندیکای شرکت‌های ساختمانی با بیان اینکه کل فعالیت‌های پیمانکاری به دلیل کاهش بودجه عمرانی در سال‌های اخیر با رکود مواجه بوده است، در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره تفاوت تسویه پروژه‌های عمرانی به صورت نقدی و اوراق اسناد خزانه اسلامی افزود: پیمانکاران قراردادهای خود را با دولت به صورت سود ۱۰ تا ۱۵ درصدی امضا می‌کنند که این در حالت تسویه نقدی است اما دولت به جای پرداخت نقدی به پیمانکاران پروژه‌های عمرانی، اوراق اسناد خزانه اسلامی پرداخت می‌کند که این اوراق با نرخ تنزیل بالایی به فروش می‌رسد.

دبیر سندیکای شرکت‌های ساختمانی یادآور شد: متوسط نرخ تنزیل اوراق اخزا ۲۵ درصد است و ما از سال ۹۴ تاکنون ۱۰۰ میلیارد تومان اخزا دریافت کرده‌ایم که ۲۵ درصد آن بابت نرخ تنزیل از بین رفته است ضمن اینکه سازمان امور مالیاتی از نرخ تنزیل هم مالیات می‌گیرد و نحوه محاسبه مالیات شرکت‌های پیمانکاری، رقمی است که به طور کلی به شکل اوراق دریافت کرده‌ایم و نرخ تنزیل را از آن کسر نمی‌کند.

این فعال صنعت ساخت و ساز خاطرنشان کرد: اوراق مشارکت و اوراق اسناد خزانه در انواع مختلف و با سررسیدهای گوناگون منتشر می‌شود اما عمدتاً اوراقی به ما واگذار می‌شود که سررسید آنها چهار ساله است.

کد خبر 4520546 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: اسناد خزانه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۷۲۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است

  حشمت الله فلاحت پیشه گفت:  فارغ  آمارهایی که از رشد در دولت مطرح می‌شود  وقتی که به معیار اصلی ارزیابی عملکرد دولت می‌رسیم که همان میزان رضایت مردم است، متوجه مى‌شویم که در دولت آقای رئیسی چند کار انجام شده است؛ ۱- بیشترین فشارها بر دوش مردم وارد شد ٢- سالانه ۵۰ درصد مالیات افزایش پیدا کرد ٣-  برای کسب درآمد و سود از جیب مردم تلاش شد و دولت خود را در جیب و کاسبی مردم سهیم کرد که همه اینها در دنیای امروز بی‌سابقه است.

وی گفت:نه‌تنها در دولت آقای رئیسی عزم جدی برای رفع نیازهای اقتصاد مردم وجود ندارد؛ بلکه در جایی هم که مردم با وجود گرانی، تورم و بی‌سامانی اقتصادی زندگی خود را به‌سختی می‌گذراندند، دولت باز هم به گونه‌ای از جیب مردم برداشت می‌کند.

به گزارش شرق، فلاحت پیشه ادامه داد: آخرین آن مالیات بر عایدی سرمایه است، مردم اموال و املاکی دارند که ریسک تورم ناشی از خرید و حفظ و ارتقا و افزایش اموال خود را به جان خریده‌اند و این در حالی است که دولت خود را شریک در سرمایه و دارایی سود مردم کرده است و این عملکرد یعنی به عبارتی در شرایطی که در دولت سیزدهم ما تا هفت برابر فروش نفت در مقایسه با زمان تحریم داشتیم و درعین‌حال بخش عمده اموال مسدودشده کشور نیز آزاد شده بود، نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده؛ به طوری که میزان مالیات و عوارضی که از مردم در سال ۱۴۰۲ اخذ شد، هزار هزار میلیارد تومان بوده که خود یک رقم بی‌سابقه است .

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • تزریق ۲,۹۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای حمل‌ونقل اصفهان
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی