Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بر اساس گفته پیمانکاران پروژه های عمرانی، اوراق خزانه اسلامی در بورس با تنزیل حداقل ۳۸ درصدی صورت می‌گیرد، یعنی اگر پیمانکاری، اوراق خزانه یک میلیاردی را در بورس عرضه کند، تنها ۶۲۰ میلیون تومان وجه نقد دریافت خواهد کرد. حسن خسته‌بند با اشاره به مشکلات کنونی پیمانکاران برای اجرای پروژه های عمرانی در کشور، گفت: یکی از مشکلات اساسی پیمانکاران برای اجرای پروژه های عمرانی، بحث دریافت اعتبارات برای تأمین هزینه های موجود است، در شرایط کنونی بسیاری از پروژه ها به دلیل کمبود بودجه عملا متوقف شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بندر انزلی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه دولت به جای پرداخت به روز اعتبارات پروژه های عمرانی، بودجه را در قالب اوراق خزانه اسلامی به پیمانکاران می دهد، حال پیمانکار مجبور است که اوراق را در بورس به فروش برساند تا بتواند با درآمدهای حاصله، هزینه را تأمین کند.
فروش اوراق خزانه اسلامی پروژه‌های عمرانی در بورس با تنزیل 38 درصدی
عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: براساس گفته پیمانکاران پروژه های عمرانی، اوراق خزانه اسلامی در بورس با تنزیل حداقل 38 درصدی صورت می گیرد، یعنی آنکه اگر پیمانکاری، اوراق خزانه یک میلیاردی را در بورس عرضه کند، تنها 620 میلیون تومان وجه نقد دریافت خواهد کرد که این مسئله کاملا به ضرر پیمانکاران است.
خسته بند گفت: در شرایط کنونی پیمانکاران برای برعهده گرفتن اجرای پروژه عمرانی درخواست 60 درصد پلوس می دهد، یعنی آنکه به طور مثال پیمانکار با توجه به افزایش قیمت تجهیزات و شرایط دریافت بودجه، درخواست 50 تا 60 درصد اعتبار بالاتر از برآورد انجام شده کارفرما را می دهد.
به گزارش خانه ملت، عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: امروز بسیاری از پروژه های عمرانی به دلیل نحوه اختصاص اعتبارات و بروز مشکلات مالی یکی پس از دیگری متوقف می شوند و این توقف هزینه های اقتصادی بسیاری به کشور تحویل خواهد کرد، از این رو وزارت راه و شهرسازی باید راه کاری را برای پرداخت هر چه بهتر و سریع تر اعتبارات به پیمانکاران تبیین کنند.

تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوراق خزانه اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۸۱۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند

ایسنا/لرستان استاندار لرستان پایه اقتدار حکومت اسلامی را مردم دانست و با بیان اینکه هرجا خطا کرده‌ایم جاهایی بوده که از حضور مردم در صحنه‌های مختلف اقتصادی و اجرایی غفلت کرده‌ایم، گفت: باید کارها را به مردم واگذار کنیم.

ابوطالب شفقت امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شورا پل ارتباطی بین دولت و مردم است، حال چه شورای اسلامی شهر باشد چه مجلس شورای اسلامی. ضرورت دارد در جریان اقتصادی و تولیدی مردم را مشارکت دهیم و آنان را تشویق به کسب و کار و مشارکت در کارهای تولیدی و اقتصادی کنیم.

استاندار لرستان بیان کرد: انتظار می‌رود اعضای شورای اسلامی شهر و روستاهای استان علاوه بر قانون شناسی، فرصت‌های موجود را شناسایی کنند. همچنین استفاده از پیمانکاران بومی به خصوص در طرح‌های کوچک شهرداری‌ها مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مناقصه محدود مسابقه محلی است، بیان کرد: باید مناقصه‌ها محدود برگزار شود و از ظرفیت پیمانکاران استان در پروژه‌های کوچک استفاده شود.

شفقت با بیان اینکه باید از ظرفیت‌های استان در داخل استان بهره‌برداری شود و ارزش افزوده در شهرداری‌ها مساله‌ای مهم است، اضافه کرد: در استفاده از پیمانکاران بومی به ویژه در کارهای کوچک تعلل نکنید.

وی عنوان کرد: لرستان استانی سیل‌خیز است و ضرورت دارد منابع طبیعی، محیط زیست در اطراف شهر عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری را انجام دهند.

شفقت برساماندهی رودخانه‌های لرستان تاکید کرد و افزود: اختلاف‌نظری بین شهرداری خرم‌آباد و آب منطقه‌ای لرستان روی ساماندهی خرم‌رود وجود دارد که باید حل و فصل شود و هر کدام از آن‌ها که متولی محسوب می‌شوند موظف به ساماندهی رودخانه هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • مردم پایه اقتدار حکومت اسلامی را تشکیل می‌دهند
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • ۱.۵ میلیون متر مربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود
  • یک‌ونیم میلیون مترمربع از معابر ارومیه آسفالت‌ریزی می‌شود